Gerard Wessel Loopjongen van de penoze

Gerard Wessel Loopjongen van de penoze Boek over John Vink recensie waardering en informatie over de inhoud van dit true crime boek. Op 2 april 2019 verschijnt bij Just Publisher het misdaadboek over John Vink van Gerard Wessel – Loopjongen van de penoze bij Uitgeverij Just Publishers.

Gerard Wessel Loopjongen van de penoze Boek over John Vink

Gerard Wessel Loopjongen van de penoze Boek over John Vink

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de Gerard Wessel Loopjongen van de penoze boek over John Vink recensie en waardering lezen. We besteden ook aandacht aan de recensie en waardering die anderen aan dit true crime boek geven. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over het boek van Gerard Wessel – Loopjongen van de penoze. John Vink, een Hagenees in de internationale onderwereld lezen.

Gerard Wessel – Loopjongen van de penoze

John Vink, een Hagenees in de internationale onderwereld

  • Titel: Loopjongen van de penoze
  • Schrijver: Gerard Wessel (Nederland)
  • Soort boek: misdaadboek, true crime boek
  • Uitgever: Just Publishers
  • Verschijnt: 2 april 2019
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 
  • Tags: criminaliteitmisdaad

Bestelmogelijkheden

Inhoud Gerard Wessel Loopjongen van de penoze

Minder bekend dan de Amsterdamse onderwereld, maar minstens zo omvangrijk en gewelddadig, is het criminele milieu rond Den Haag. Volbloed Hagenees John Vink (1954 – 2014) is bezeten van mooie auto’s en wapens. Al vanaf jonge leeftijd steelt alles wat los en vast zit. Na een paar jaar op zee en verschillende detenties wegens overvallen, bouwt hij een grootschalig internationaal hasj- en wapenimperium op.

Maar Vink wordt verraden en belandt in een Duitse gevangenis. Eenmaal weer vrij pikt hij de wapen- en drugshandel weer op. Op bestelling levert hij allerhande “diensten’. In het criminele circuit van Den Haag en ver daarbuiten is hij inmiddels een bekende, maar ook beruchte figuur.

Al het verdiende geld gaat op aan vrouwen, auto’s, motoren en een zelf gefinancierd cocaïnetransport. John Vink leidt een leven waarin miljoenen zijn verdiend en miljoenen zijn vergokt, een leven met tientallen affaires (en aantal nooit opgeloste moorden).
Loopjongen van de penoze gaat niet alleen over de mannen uit het misdaadcircuit, maar ook over de vrouwen die een belangrijke rol spelen in het leven van John Vink. Hij is een intelligente charmeur en tot aan zijn dood een vrouwengek. Uiteindelijk kiest hij echter altijd voor zichzelf, de misdaad en de wapens.

In Loopjongen van de penoze vertelt Vink zonder enig voorbehoud zijn fascinerende verhaal. Over zijn grote successen, maar ook over zijn vele mislukkingen. De hele Haagse penoze komt voorbij, want Vink beschikt over een fenomenaal geheugen. Betrokkenen bevestigen al zijn verhalen. Niet eerder werd het leven van een beroepscrimineel zo gedetailleerd van binnenuit beschreven.

Bijpassende Boeken en Informatie