Mick van Wely Cokebaronnen en sluipmoordenaars

Mick van Wely Cokebaronnen en sluipmoordenaars recensie waardering en informatie over de inhoud van dit true-crime boek. Op 15 april 2019 verschijnt het nieuwe boek van misdaadjournalist – Cokebaronnen en sluipmoordenaars bij Uitgeverij Just Publishers.

Mick van Wely Cokebaronnen en sluipmoordenaars Recensie en Informatie

Mick van Wely Cokebaronnen en sluipmoordenaars recensie

Als de redactie dit boek leest, kun je op deze pagina de Mick van Wely Cokebaronnen en sluipmoordenaars recensie en waardering lezen. We besteden ook aandacht aan de recensie en waardering die anderen aan dit misdaadboek geven. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van het nieuwe boek van Mick van Wely Cokebaronnen en sluipmoordenaars lezen.

Mick van Wely – Cokebaronnen en sluipmoordenaars

  • Titel: Cokebaronnen en sluipmoordenaars
  • Schrijver: Mick van Wely (Nederland)
  • Soort boek: misdaadboek, true crime boek
  • Uitgever: Just Publishers
  • Verschijnt: 15 april 2019
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Tags: criminaliteit, misdaad

Bestelmogelijkheden

Inhoud Mick van Wely Cokebaronnen en sluipmoordenaars

In Cokebaronnen en sluipmoordenaars neemt Mick van Wely, misdaadjournalist dagblad De Telegraaf de lezer mee in tien dramatische, intens trieste en ook spannende zaken waarover hij in de krant uitvoerig verslag deed. Heel Nederland leefde in de herfst van 2017 mee met de zoektocht naar de Utrechtse Anne Faber die op mysterieuze wijze tijdens een fietstocht verdween. Later bleek dat ze verkracht en vermoord was. Mick van Wely volgde het spoor terug.

Andere cases die Van Wely behandelt zijn de geruchtmakende kofferbakmoord in Drenthe, de raadselachtige dood van de schatrijke hertogin van het Kastanjeplein in Amsterdam, het spectaculaire onderzoek naar de stuntroversbende die op volle snelheid rijdende vrachtwagens leegroofde en hoe de nietsontziende Mocro-maffia infiltreerde in vissersdorp Urk.

Van Wely volgde de rechtszaken en sprak uitvoerig met betrokkenen. Voor dit boek voegde hij veel niet eerder gepubliceerde gegevens toe. Ook beschrijft hij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de straf levenslang. Inclusief de casus: de dubbele Venrayse wietmoord. Mick van Wely schreef een boek dat je niet meer weglegt: bloedstollend en tot nadenken stemmend!

Bijpassende Boeken en Informatie