Gert-Jan Segers Waarom doe ik dit in vredesnaam

Gert-Jan Segers Waarom doe ik dit in vredesnaam? recensie waardering en informatie over het boek. Op 5 februari 2019 is bij Uitgeverij Boekencentrum het boek van Gert-Jan Segers – Waarom doe ik dit in vredesnaam? verschenen.

Gert-Jan Segers Waarom doe ik dit in vredesnaam

Gert-Jan Segers Waarom doe ik dit in vredesnaam

Hierzijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden van het boek te vinden. Bovendien kun je op deze pagina  informatie over de inhoud van het nieuwe boek van Gert-Jan Segers – Waarom doe ik dit in vredesnaam? lezen.

Gert-Jan Segers – Waarom doe ik dit in vredesnaam?

  • Titel: Waarom doe ik dit in vredesnaam?
  • Schrijver: Gert-Jan Segers (Nederland)
  • Soort boek: politieke beschouwingen
  • Uitgever: Boekencentrum
  • Verschenen: 5 februari 2019
  • Omvang; 128 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Tags: Christen Unie, politiek

Inhoud Gert-Jan Segers Waarom doe ik dit in vredesnaam

Waarom doe ik dit in vredesnaam? van ChristenUnie-partijleider Gert-Jan Segers is een bundel gedachten en overwegingen over zijn politieke werk, zijn geloofsleven en het nieuws van de dag. Hij snijdt diverse thema’s aan: zijn held Dietrich Bonhoeffer, zijn dochters, Pasen, slavernij, de zorg voor de Schepping, pacifisme en – natuurlijk – de Haagse politiek.

Segers is een begenadigd schrijver en staat bekend om zijn open en authentieke geluid en zijn kwetsbare opstelling. Dit boek, dat zijn beste columns uit het Nederlands Dagblad bevat, geeft een kleurrijk beeld van de mens achter de volksvertegenwoordiger en van zijn idealen, gevormd door geloof, hoop en vertrouwen.

Bijpassende Boeken en Informatie