Gert-Jan van den Bemd De verkeerde vriend Recensie

Op 16 februari 2018 verschijnt de debuut thriller van Gert-Jan van den Bemd De verkeerde vriend bij Uitgeverij Manteau. Zodra de thriller gelezen is door de redactie kun je hier de Gert-Jan van den Bemd De verkeerde vriend recensie en waardering lezen. 

Gert-Jan van den Bemd De verkeerde vriend Recensie

Gert-Jan van den Bemd De verkeerde vriend Recensie

Flaptekst Gert-Jan van den Bemd – De verkeerder vriend

Werner Mans heeft alles redelijk voor elkaar. Oké, zijn werk stelt niet veel voor. Hij fotografeert wegwerpartikelen voor ziekenhuizen en laboratoria, als het al tot fotograferen komt. Maar hij heeft een vrouw, een dochter en een stacaravan. Alles gaat goed. Tot zijn dochter zo nodig naar een discotheek… nee, een club wil. Werner weet hoe het er daar aan toegaat. Vroeger kwam hij er ook. De vrienden die zijn dochter daar leert kennen, bedreigen Werners kalme bestaan. Voor het eerst in zijn leven moet hij opkomen voor zichzelf. Met alle gevolgen van dien.

Gert-Jan van den Bemd Informatie

Gert-Jan van den Bemd is schrijver, wetenschapsjournalist, redacteur en kunstenaar. Zijn korte verhalen verschenen in vele verhalenbundels en literaire tijdschriften, en werden verschillende keren bekroond. Hij was onder andere winnaar van de Aspe Award 2016.

Bijpassende Informatie