Graham Moore – De laatste stem

Graham Moore De laatste stem recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Amerikaanse thriller. Op 23 april 2020 verschijnt bij Xander Uitgevers de Nederlandse vertaling van The Holdout, de nieuwe legal thriller van de Amerikaanse schrijver Graham Moore.

Graham Moore De laatste stem Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van de thriller De laatste stem geschreven door Graham Moore. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe Amerikaanse legal thriller van Graham Moore.

Graham Moore De laatste stem Recensie001Boek-Bestellen

De laatste stem

  • Schrijver: Graham Moore (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Amerikaanse thriller, legal thriller
  • Origineel: The Holdout (2020)
  • Nederlandse vertaling: Olga Knipper
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 23 april 2020
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de thriller van Graham Moore

Het spectaculaire nieuwe boek van Graham Moore dat leest als een spannende film. Making a Murderer meets Dertien van Steve Cavanagh in De laatste stem!

Wanneer Jessica Silver, erfgename van een vastgoedfortuin, vermist raakt en al het bewijs in de richting van haar Afro-Amerikaanse leraar Bobby Nock wijst, lijkt zijn veroordeling onvermijdelijk. Toch weet jurylid Maya Seale het vonnis van een van de meest sensationele zaken van het decennium te beïnvloeden. De uiteindelijke beslissing om Bobby Nock vrij te spreken zal elk jurylid de rest van hun leven achtervolgen.

Tien jaar later wordt er een documentaire over de oude zaak gemaakt, precies op het moment dat Maya zelf van moord wordt beschuldigd. De zaak blijkt nog lang niet gesloten te zijn. Kan ze daarmee haar eigen onschuld bewijzen?

Terwijl het hedendaagse onderzoek naar de moord zich ontvouwt, vertellen de juryleden individueel het verhaal achter de gebeurtenissen die zich tien jaar geleden voltrokken tijdens de beraadslaging.

Bijpassende Boeken en Informatie