Hans Faber – De Rus

Hans Faber De Rus recensie en informatie over de inhoud van nieuwe Nederlandse thriller. Op 28 april 2020 verschijnt bij Uitgeverij The House of Books de eerste thriller van Hans Faber.

Hans Faber De Rus Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van de thriller De Rus. Het boek is geschreven door Hans Faber. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze eerste deel in een nieuwe thrillerreeks van de Nederlandse schrijver Hans Faber.

Hans Faber De Rus Recensie

De Rus

  • Schrijver: Hans Faber (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller, Amsterdam thriller
  • Uitgever: The House of Books
  • Verschijnt: 28 april 2020
  • Omvang: 368 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de eerste thriller van Hans Faber

Vince van Zandt, dé misdaadverslaggever van Nederland, leest in een nieuwsbericht dat er een Russische man uit de Prinsengracht is gedregd. De politie gaat uit van een ongeluk, maar de dood van de man intrigeert Vince. Ondanks het feit dat zijn hoofdredacteur niks in het verhaal ziet, gaat Vince op onderzoek uit. Carla, de healer die hij regelmatig bezoekt, waarschuwt hem zelfs voor gevaar. Gevaar dat van twee kanten komt. Hij weet de identiteit van de Rus te achterhalen, maar als hij door krijgt in wat voor slangenkuil hij terecht is gekomen vraagt hij zich af waarom hij zo koppig is geweest.

Bijpassende boeken en informatie