Harm Edens – Volkomen onnatuurlijk gedrag

Harm Edens Volkomen onnatuurlijk gedrag recensie en informatie met coming-of-age verhalen over Ierland, Engeland en Schotland. Op 16 juni 2021 verschijnt bij uitgeverij Spectrum het nieuwe boek van tekstschrijver en tv-presentator Harm Edens.

Harm Edens Volkomen onnatuurlijk gedrag recensie en informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Volkomen onnatuurlijk gedrag, De erfenissen van mijn jeugd, het autobiografische boek van Harm Edens. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek van de Nederlandse tekstschrijver en tv-presentator Harm Edens..

Harm Edens Volkomen onnatuurlijk gedrag Recensie

Volkomen onnatuurlijk gedrag

De erfenissen van mijn jeugd

  • Schrijver: Harm Edens (Nederland)
  • Soort boek: coming-of-age verhalen
  • Uitgever: Spectrum
  • Verschijnt: 16 juni 2021
  • Omvang: 312 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het boek met reisverhalen van Harm Edens

Harm Edens vertelt zijn bijzondere verhaal over opgroeien op een plek die niet als thuis voelde.

In de jaren zestig groeit Harm Edens op in een gezin met Groningse roots waarin hij vaak het gevoel heeft dat hij er niet bij hoort. Hij lacht om dingen waar niemand de humor van inziet, ziet dingen die niemand ziet en zegt dingen die niemand begrijpt. Hij is een buitenstaander in zijn eigen leven. Totdat hij kennismaakt met Groot-Brittannië en zijn inwoners.

In Volkomen onnatuurlijk gedrag neemt Harm je mee op een reis van het zuidelijkste puntje van Ierland tot de meest westelijke eilanden van Schotland naar Saint Kilda. Aan de hand van een twintigtal bijzondere ontmoetingen probeert Harm te achterhalen waarom hij zich zo thuis voelt op de Britse eilanden. Hij laat ondertussen zijn gedachten de vrije loop, herbeleeft zijn eigen jeugd en deelt herinneringen, verhalen en momenten uit zijn leven. Het resultaat is een bijzonder, openhartig en humoristisch coming-of-ageverhaal over een jongen die zijn thuis aan de andere kant van de Noordzee vond.

Bijpassende boeken en informatie