Hugo Logtenberg – Achter De Dijk

Hugo Logtenberg Achter De Dijk recensie en informatie over de inhoud boek over de bekende Nederlandse band. Op 4 oktober 2021  verschijnt bij uitgeverij Podium het boek over de band De Dijk, geschreven door journalist en tv-presentator Hugo Logtenberg.

Hugo Logtenberg Achter De Dijk recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Achter De Dijk. Het boek is geschreven door Hugo Logtenberg. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek over de band De Dijk geschreven door Hugo Logtenberg.

Hugo Logtenberg Achter de Dijk Recensie

Achter De Dijk

  • Schrijver: Hugo Logtenberg (Nederland)
  • Soort boek: muziekboek, portret
  • Uitgever: Podium
  • Verschijnt: 4 oktober 2021
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het boek over De Dijk

Wie ooit een concert van De Dijk heeft bezocht, kent het handelsmerk van de band: de zaal moet plat in de as. Onder leiding van frontman Huub van der Lubbe groeide De Dijk uit tot de beste liveband van Nederland. Het resultaat na veertig jaar: een lange lijst met gouden platen, onderscheidingen en nog altijd volle zalen. De uitkomst van hard werken, het talent om woorden te vinden voor onbeschreven gevoelens en het overwinnen van tegenslagen en angsten, die voor de buitenwereld onzichtbaar bleven.

Achter De Dijk biedt een unieke kijk achter de schermen. Hugo Logtenberg sprak naast de bandleden ruim honderdveertig betrokkenen. De vraag hoe je als band zó lang zó succesvol kunt zijn liet hem niet meer los. In dit boek ontleedt hij de succesformule van de band en onthult hij de dieptepunten waarop het einde van De Dijk nabij was.

Huub van der Lubbe Vlooienmarktdandy RecensieHuub van der Lubbe (Nederland) – Vlooienmarktdandy
liedteksten, gedichten
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Verschijnt: 21 september 2021

Bijpassende boeken en informatie