Jelle Dehaes – Wij zijn de optimisten

Jelle Dehaes Wij zijn de optimisten recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Vlaamse roman. Op 7 oktober 2022 verschijnt bij Uitgeverij Vrijdag de roman van de Belgische schrijver Jelle Dehaes.

Jelle Dehaes Wij zijn de optimisten recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Wij zijn de optimisten. Het boek is geschreven door Jelle Dehaes. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Vlaamse schrijver Jelle Dehaes.

Jelle Dehaes Wij zijn de optimisten Recensie

Wij zijn de optimisten

  • Schrijver: Jelle Dehaes (België)
  • Soort boek: Vlaamse roman
  • Uitgever: Uitgeverij Vrijdag
  • Verschijnt: 7 oktober 2022
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 23,50
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de roman Jelle Dehaes

Aan het eind van het vorige millennium krijgt Viktor Sagal als forensisch fotograaf enkele gruwelijke moorden voor de lens. De slachtoffers worden met filosofische oneliners op een enigmatische manier geënsceneerd achtergelaten. Niet veel later verdwijnt zijn vader, filosoof Paul Sagal. In zijn zoektocht raakt Viktor verstrikt in een levenswerk van teksten en gedachten.

Wij zijn de optimisten is een verhaal over psychische kwetsbaarheid in een tijd waarin de snelheid van onze technologie en media de antwoorden lijken te overheersen. Misschien zijn er alternatieven. En misschien verbergen die zich in het leven en werk van enkele hedendaagse filosofen.

Jelle Dehaes studeerde filosofie, culturele studies, moraalwetenschappen en vrije kunsten. Momenteel is hij leerkracht aan de! Kunsthumaniora
in Antwerpen. Hij is medeauteur van Sofia, mijn lief, een inleidend boek over filosofie en publiceerde als Nieuwe
Lichting bij De Optimist.

Bijpassende boeken en informatie