Jeroen Blankert – Nu is alles nog beter

Jeroen Blankert Nu is alles nog beter recensie en informatie over dit boek met artikelen over de waan van alle dag. In februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Gloude Publishing dit boek van Jeroen Blankert.

Jeroen Blankert Nu is alles nog beter Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het boek Nu is alles nog beter, geschreven door Jeroen Blankert. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze korte teksten over de waan van alle dag van Jeroen Blankert.

Jeroen Blankert Nu is alles nog beter Recensie001Boek-Bestellen

Nu is alles nog beter

  • Schrijver: Jeroen Blankert (Nederland)
  • Soort boek: non-fictie
  • Uitgever: Gloude Publishing
  • Verschijnt: februari 2020
  • Omvang: 192 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek van Jeroen Blankert

In zijn eerste boek bekijkt Jeroen Blankert op zijn eigenwijze eigen wijze de waan en nieuwtjes van alledag van een andere kant. Hij maakt ons duidelijk hoe vastgesleten ons denkpatroon kan zijn en laat ons door zijn humor de boel enorm relativeren.

Zijn vlotte korte stukjes zijn in zekere Amsterdamse kringen al een begrip: de laatste jaren schreef hij bijna iedere dag een korte wervende, grappige of diepzinnige tekst op social media ter lering en vermaak van de gasten van cultureel café De Nieuwe Anita. Ook hield hij het afgelopen jaar voor het Lebowski Blog wekelijks het onbelangrijke nieuws bij. Het boek zal ook de rest van Nederland gaan veroveren.

Bijpassende Boeken en Informatie