John Schoorl – Buitenstaanders

John Schoorl Buitenstaanders recensie en informatie over de inhoud van dit boek over dwarsdenkers. Bij Uitgeverij Spectrum verschijnt op 21 januari 2020 in het kader van het thema van de boekenweek 2020, Dwarsdenkers, dit boek over rebellen van John Schoorl.

John Schoorl Buitenstaanders Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het boek Dwarsdenkers, geschreven door John Schoorl. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek dat verschijnt in het kader van het thema van de Boekenweek 2020, Dwarsdenkers, geschreven door John Schoorl.

John Schoorl Buitenstaanders Recensie001Boek-Bestellen

Buitenstaanders

De dwarsdenkers van John Schoorl

  • Schrijver: John Schoorl (Nederland)
  • Soort boek; portretten, non-fictie
  • Uitgever: Spectrum
  • Verschijnt: 21 februari 2020
  • Omvang: 192 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van het nieuwe boek van John Schoorl

Dwarsdenker John Schoorl over bekende en onbekende rebellen. Het thema voor de Boekenweek 2020 is “Rebellen en dwarsdenkers’. Wie kan beter dan dwarsdenker pur sang John Schoorl van Volkskrant Magazine zijn favoriete rebellen op een rijtje te zetten?

In deze hitlijst van rebelse denkers en onnavolgbare individuen vertelt journalist en schrijver John Schoorl over fantastische en vaak inspirerende, soms hilarische uitvinders, artiesten, lijpo’s en boeven. Van popartfenomeen David Hockney tot beeldend kunstenaar Rob Scholte – maar ook minder bekende fantasten, zoals een treurige zanger uit Venlo en een notoire vastgoedboef.

Zoals het een journalist betaamt duikt Schoorl dieper in de betoverende verhalen achter deze hedendaagse rebellen en dwarsdenkers. Wie zijn ze? Wat kunnen we van ze leren? En bovenal: hoe kunnen ze ons helpen onze blik te verruimen? In zijn eigen prikkelende en uitdagende stijl brengt Schoorl deze verzameling van tegendraadse, grensverleggende en oproerkraaiende denkers op heerlijke wijze samen.

Bijpassende Boeken en Informatie