Joop van Riessen – Radeloos

Joop van Riessen Radeloos recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Anne Kramer thriller. Op 1 mei 2020 verschijnt bij Uitgeverij De Kring de nieuwe thriller van Joop van Riessen.

Joop van Riessen Radeloos Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Radeloos. De thriller is geschreven door Joop van Riessen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van oud-politieman Joop van Riessen.

Joop van Riessen Radeloos Recensie

Radeloos

Anne Kramer thriller

  • Schrijver: Joop van Riessen (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller
  • Uitgever: Uitgeverij De Kring
  • Verschijnt: 2 mei 2020
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe Anne Kramer thriller

In 2015 verdween de 21-jarige geneeskundestudente Sophia Koetsier in een wildpark in Oeganda. Er is nooit opgehelderd wat er met haar is gebeurd. Haar wanhopige ouders vroegen Joop van Riessen om raad. Hij kon niets anders dan een luisterend oor bieden, maar zijn fantasie ging met de zaak op de loop. Het resultaat daarvan is te lezen in Radeloos.

In deze spannende thriller verdwijnt studente Julia spoorloos tijdens haar stage in Zuid-Afrika. Anne Kramer, chef van de Amsterdamse recherche, is er net op bezoek bij een oude bekende. Samen gaan ze op onderzoek uit en belanden in een groot avontuur. Met dramatische afloop.

Bijpassende boeken en informatie