Jordan Harper Kind van de rekening

Jordan Harper Kind van de rekening recensie waardering en informatie over de inhoud van deze Amerikaanse thriller. Op 4 april 2019 verschijnt bij Karakter Uitgevers de psychologische thriller van Jordan Harper – Kind van de rekening.

Jordan Harper Kind van de rekening Recensie

Jordan Harper Kind van de rekening Recensie

Als de redactie het boek leest, dan kun je op deze pagina de Jordan Harper Kind van de rekening recensie en waardering vinden. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van Jordan Harper – Kind van de rekening lezen.

Jordan Harper – Kind van de rekening

  • Titel: Kind van de rekening
  • Schrijver: Jordan Harper (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Amerikaanse thriller, psychologische thriller
  • Origineel: She rides shotgun (2017)
  • Uitgever: Karakter Uitgevers
  • Verschijnt: 4 april 2019
  • Omvang: 304 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Bestelmogelijkheden

Inhoud Jordan Harper Kind van de rekening

De elfjarige Polly McClusky is verlegen, te oud voor de teddybeer die ze overal mee naartoe sleept, als ze onverwacht wordt herenigd met haar vader Nate, die net uit de gevangenis komt. Hij haalt haar van school en neemt haar mee in een wereld van diefstal, geweld en een constante doodsbedreiging.

Hij doet dat om haar leven te redden. Nate heeft in de gevangenis gevaarlijke vijanden gemaakt. De Aryan Steel-bende heeft een prijs op zijn hoofd gezet, ze hebben zijn ex-vrouw, Polly’s moeder, al vermoord. Polly is hun volgende doelwit.

Nate en Polly weten steeds nauwelijks te ontsnappen en beleven slapeloze nachten in motels. Tijdens hun vlucht is Polly gedwongen om snel volwassen te worden. Ze moet leren hoe je klappen incasseert en hoe je jezelf verdedigt met wapens. Op zijn beurt leert Nate wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt, iets wat hij nooit heeft gekend. Maar kan hun steeds sterker wordende band het gevaarlijke bestaan aan? Zullen ze ooit een eerlijk leven leiden, zonder angst?
Kind van de rekening is een aangrijpend, hartverscheurend verhaal. Nate neemt zijn dochter Polly mee om haar leven te redden, maar uiteindelijk redt Polly misschien wel zíjn leven.

Bijpassende Boeken en Informatie