Jurriaan van Eerten – Buiten beeld

Jurriaan van Eerten Buiten beeld recensie en informatie van deze nieuwe roman. Op 14 januari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Nieuw Amsterdam de debuutroman van de Nederlandse journalist en schrijver Jurriaan van Eerten.

Jurriaan van Eerten Buiten beeld Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Buiten beeld, de debuutroman van de Nederlandse journalist en schrijver Jurriaan van Eerten. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de eerste roman van Jurriaan van Eerten.

Jurriaan van Eerten Buiten beeld Recensie001Boek-Bestellen

Buiten beeld

  • Schrijver: Jurriaan van Eerten (Nederland)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Nieuw Amsterdam
  • Verschijnt: 14 januari 2020
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de debuutroman van Jurriaan van Eerten

Alex is journalist en doet verslag van een grote demonstratie in Venezuela. Wanneer hij de ‘perfecte’ foto maakt, van een demonstrant die door een kogel wordt geraakt, heeft dat grote gevolgen. Niet voor de situatie in Venezuela, maar wel voor zijn persoonlijke faam. Alex begint te twijfelen over het nut van zijn werk. Maakt het vastleggen zonder ingrijpen hem niet tot medeschuldige? Kun je als journalist wel echt verandering teweegbrengen? Bij zijn volgende reportage verzint hij een aantal details zelf, en wanneer hij merkt hoe makkelijk dat gaat, schuiven zijn grenzen steeds verder op.

Buiten beeld is een spannende en indringende debuutroman van een getalenteerde journalist. Over betrokkenheid en schuld, over wat echt is en wat we graag willen geloven.

Bijpassende Boeken en Informatie