Kiki van Dijk – Tarifa

Kiki van Dijk Tarifa recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe thriller. Op 14 april 2020 verschijnt bij Xander Uitgevers de nieuwe thriller van de Nederlandse thrillerschrijfster Kiki van Dijk.

Kiki van Dijk Tarifa Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van het nieuwe boek van Kiki van Dijk, Tarifa.. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Nederlandse schrijfster Kiki van Dijk.

Kiki van Dijk Tarifa Recensie001Boek-Bestellen

Tarifa

  • Schrijfster: Kiki van Dijk (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller
  • Uitgever: Xander Uitgevers
  • Verschijnt: 14 april 2020
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de nieuwe thriller van Kiki van Dijk

Liv en Gerry, een succesvol stel dat festivals organiseert, besluiten een weekje te gaan relaxen in Andalusië. Om hun puberzoon Pepijn te paaien, beloven ze ook te gaan surfen in het hippe Tarifa.

Na een avondje romantisch corona’s drinken bij een beachclub komt hun zoon niet terug van stappen. Hij is ook de dag erna nergens te bekennen. Behalve een golf paniek, krijgen Liv en Gerry veel vragen en onbegrip over zich heen. Wat zou er gebeurd kunnen zijn? Hadden ze beter op hem moeten letten?

Tegen de stroom kritiek in moeten ze uitvinden wat er aan de hand is. Al gauw wordt duidelijk dat Pepijn dicht bij de gevaarlijke onderwereld schuilgaat achter het vrolijke partystadje Tarifa. Maar kunnen Liv en Gerry elkaar eigenlijk wel vertrouwen?

Bijpassende Boeken en Informatie