Ilja Leonard Pfeijffer – De veelstemmige man

Ilja Leonard Pfeijffer De veelstemmige man Verzameld toneelwerk 2007-2020 recensie en informatie over de inhoud van het boek. Op 3 maart 2020 verschijnt bij Uitgeverij De Arbeiderspers het boek met alle toneelstukken van Ilja Leonard Pfeijffer.

Ilja Leonard Pfeijffer De veelstemmige man Verzameld toneelwerk Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van De veelstemmige man, Verzameld toneelwerk 2007-2020 van Ilja Leonard Pfeijffer. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie vinden over de inhoud van het boek met alle toneelstukken van Ilja Leonard Pfeijffer.

Ilja Leonard Pfeijffer De veelstemmige man Verzameld toneelwerk001Boek-Bestellen

De veelstemmige man

Verzameld toneelwerk 2007-2020

  • Schrijver: Ilja Leonard Pfeijffer (Nederland)
  • Soort boek: toneel
  • Uitgever: De Arbeiderspers
  • Verschijnt: 3 maart 2020
  • Omvang: 636 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek met toneelstukken van Ilja Leonard Pfeijffer

Sinds De eeuw van mijn dochter (2007) heeft Ilja Leonard Pfeijffer vrijwel ieder jaar een toneeltekst afgeleverd. Dat heeft avondvullend werk als Malpensa, Blauwdruk voor een nog beter leven en recent De advocaat en Het achterhuis opgeleverd, maar ook een achttal kleinere stukken. Ze zijn alle doordrenkt met het thema liefde en altijd op de huid van de tijd geschreven. De politiek van Balkenende en Berlusconi, het graaikapitalisme, de deconfiture van Moszkowicz: het komt allemaal aan de orde in een sprankelende toneelverzameling die de auteur zelf wel omschrijft als de annalen van hen die er anders dan wij voor uitkomen dat zij een rol spelen.

Bijpassende Boeken en Informatie