Kleuren op Nummer 2 Boek Kleurpuzzels

Kleuren op Nummer 2 Boek Kleurpuzzels recensie en informatie over de inhoud van dit kleurboek voor volwassenen. Op 8 april 2020 verschijnt bij BBNC Uitgevers dit nieuwe boek met extreme kleurpuzzels van John Woodcock.

Kleuren op Nummer 2 Boek Kleurpuzzels Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van het boek met kleurpuzzels, Kleuren op nummer 2, geschreven door John Woodcock. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit tweede boek met extreme kleurpuzzels voor volwassenen van John Woodcock.

Kleuren op Nummer 2 Boek Kleurpuzzels

Kleuren op Nummer 2

Extreme kleurpuzzels voor volwassenen

  • Schrijfster: John Woodcock
  • Soort boek: kleurboek, kleurpuzzel
  • Uitgever: BBNC Uitgevers
  • Verschijnt: 8 april 2020
  • Omvang: 96 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Inhoud tweede boek met extreme kleurpuzzels voor volwassenen

Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keer gedaan: kleuren op nummer. Nu is hier de moderne, frisse en volwassen variant: Kleuren op nummer deel 2. Ontspan en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je puzzel- en kleurskills naar een hoger niveau tilt!

Op elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding kunt vullen. Zie de creaties vakje voor vakje tot leven komen. Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood, gelpennen of verf: in dit boek wachten 30 prachtige dieren tot jij ze ontdekt.

Bijpassende boeken en informatie