Linwood Barclay – Lift

Linwood Barclay Lift recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe thriller. In augustus 2020 verschijnt bij Uitgeverij Boekerij de Nederlandse vertaling van Elevator Pitch, de Amerikaanse thriller geschreven door Linwood Barclay.

Linwood Barclay Lift Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Lift, de nieuwe thriller van Linwood Barclay. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Amerikaanse schrijver Linwood Barclay.

Linwood Barclay Lift Recensie

Lift

  • Schrijver: Linwood Barclay (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Amerikaanse thriller
  • Origineel: Elevator Pitch (2019)
  • Nederlandse vertaling: Waldemar Noë
  • Uitgever: Boekerij
  • Verschijnt: augustus 2020
  • Omvang: 480 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe thriller van Linwood Barclay

Een huiveringwekkend verhaal; even de lift pakken zal nooit meer hetzelfde zijn! Maandag. Vier mensen stappen in een lift in Manhattan. Ze drukken op de knop voor hun verdieping, maar de lift klimt door naar de top, waar hij een paar seconden pauzeert – voordat hij valt. Recht naar beneden, tot hij te pletter slaat. Het lijkt een gruwelijk ongeluk. Maar op dinsdag vindt er opnieuw een incident plaats, in een andere wolkenkrabber. En op woensdag weer.

In New York – een van de meest verticale steden ter wereld – breekt chaos uit. Dit kan geen toeval zijn. Dit is een koude, berekenende poging de stad te terroriseren. En het werkt: kantoorwerknemers weigeren nog naar hun werk te gaan en hulpdiensten rukken niet meer uit voor oproepen op hoge etages. Wie zit hierachter? Hebben deze dodelijke sabotageacties iets te maken met het lijk zonder vingers dat werd gevonden? In een race tegen de klok proberen twee ervaren rechercheurs en een journalist de antwoorden te vinden voordat de nieuwste, en hoogste, woontoren van de stad op donderdag feestelijk wordt geopend.

Bijpassende boeken en informatie