Lonely Planet – Mythische surfplekken in de wereld

Lonely Planet Mythische surfplekken in de wereld recensie en informatie over de inhoud van deze surfgids met de mooiste plekken om te surfen. Op 31 juli 2020 verschijnt bij Uitgeverij Lonely Planet deze nieuwe reisgids met de mooiste surfspots op de wereld.

Lonely Planet Mythische surfplekken in de wereld Recensie en Informatie

In deze tijden van Corona waarin reizen nog altijd lastig is, zeker buiten Europa, getuigt het bijna van moet om een boek uit te brengen met de meest fantastische plekken om te surfen. Veel van deze, door de makers, mythische surfplekken genoemd zijn op dit moment vanuit Nederland en België zo goed als onbereikbaar.

Liefdesverklaring aan het surfen

Maar is het erg dat je er niet naar toe kunt. Eigenlijk niet eens zo heel erg. Het boek is namelijk vooral gericht op het verlangen om de meest spectaculaire surfspots te bezoeken. En zelfs al zouden er geen reisbeperkingen zijn, geldt voor de meesten van ons dat de meeste plekken die in het boek zijn opgenomen waarschijnlijk nooit bezocht zullen worden.

Lonely Planet Mythische surfplekken in de wereld Surfgids

Toch is de gids met mythische surfplekken in de wereld een fijn boek. Alleen de omslag nodigt al uit. Bovendien staat het boek boordevol mooie foto’s en nodigt uit om in te bladeren en bij weg te dromen. En dat geldt zelfs voor wie nog nooit op een surfplank heeft gestaan en dat wellicht wel nooit van plan is.

Boordevol mooie foto’s en nodigt uit om in te bladeren en bij weg te dromen

Het is een nieuw deel in de “mytische” reeks reisgidsen en reisboeken van Lonely Planet die Uitgeverij Lannoo sinds enkele jaren in Nederlandse vertaling uitgeeft. Onberispelijk uitgegeven kun je vanuit je luie leunstoel de mooiste surfplekken bezoeken. En ooit als de coronaproblemen weer tot het verleden behoren, kun je de gids gebruiken om echt een of meerdere van de mythische surfspots in de wereld te gaan bezoeken. Het boek is gewaardeerd met ∗∗∗∗ (uitstekend).

Mythische surfplekken in de wereld

Verken de meest indrukwekkende golven op de planeet

  • Soort reisgids: surfgids
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Lonely Planet
  • Verschijnt: 31 juli 2020
  • Omvang: 328 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Waardering redactie: ∗∗∗∗ (uitstekend)

Flaptekst van de Lonely Planet surfgids

Met Mythische surfplekken in de wereld levert Lonely Planet inspiratie voor het groeiende surferspubliek, van beginner tot ervaren surfer.

50 ongelofelijke surfreizen in 34 landen, van Australië tot Zuid-Afrika, en 150 suggesties die hoge golven garanderen. Van toegankelijke surftrips in Frankrijk en Californië tot beroemde en gevaarlijke golven in Hawaï. En van Indonesië naar waanzinnige verhalen uit Tasmanië en Tahiti. Alle surfplekken hebben één ding gemeen: ze garanderen een mythisch avontuur.

Bijpassende boeken en informatie