Lonely Planet – Mytische fietstochten in Europa

Lonely Planet Mytische fietstochten in Europa recensie en informatie over de inhoud van deze fietsgids van Europa. Op 7 augustus 2020 verschijnt bij Uitgeverij Lonely Planet deze nieuwe reisgids met de mooiste fietsroutes van Europa.

Lonely Planet Mytische fietstochten in Europa Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de fietsgids Mythische fietstochten in Europa  Het boek is geschreven door redacteuren van Lonely Planet. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van van dit nieuwe deel in de reeks mythische reisgidsen van Lonely Planet.

Lonely Planet Mytische fietstochten in Europa Reisgids

Mytische fietstochten in Europa

Lonely Planet reisgids

  • Soort reisgids: fietsgids
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Lonely Planet
  • Verschijnt: 7 augustus 2020
  • Omvang: 328 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van de Lonely Planet fietsgids

Lonely Planet inspireert fietsers met de mooiste routes in Europa. 50 indrukwekkende fietstochten, van Bretagne tot de Balkan, en 150 suggesties doen je zin krijgen om er meteen op uit te trekken.

Familievriendelijke uitstapjes, klassieke fietsroutes en uitdagende mountainbiketochten. Allemaal illustreren ze hoe fietsen een ideale manier is om plaatsen, mensen en hun cultuur te ontdekken.

Bijpassende boeken en informatie