Muis wil ook een bril

Lucy Cousins – Muis wil ook een bril

Lucy Cousins Muis wil ook een bril recensie en informatie over de inhoud van het nieuwe prentenboek en voorleesboek. Op 3 april 2024 verschijnt bij Uitgeverij Leopold het nieuwe kinderboek voor 0-5 jaar van de Engelse schrijfster en illustrator Lucy Cousins. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Lucy Cousins Muis wil ook een bril recensie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van Muis wil ook een bril van de Britse kinderboekenschrijfster en tekenares Lucy Cousins dan kun je erover lezen op deze pagina.

Lucy Cousins Muis wil ook een bril

Muis wil ook een bril

Een Muis ontdekt boek

  • Auteur: Lucy Cousins (Engeland)
  • Soort boek: prentenboek, peuterboek (0-5 jaar)
  • Uitgever: Uitgeverij Leopold
  • Verschijnt: 3 april 2024
  • Omvang: 32 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 13,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe Muis boek van Lucy Cousins

In dit nieuwe Muis-ontdekt-boekje leer je samen met Muis alles over het krijgen van een bril!

Muis en haar vriendjes kunnen de cijfers op het schoolbord heel goed lezen. Behalve Ella Koala, die ziet de cijfers helemaal niet zo goed. Wat nu? Samen met Muis naar de opticien natuurlijk!

Daar krijgt Ella Koala van Uil en Flamingo een knalgele bril. Zo’n mooie bril wil Muis ook wel! Een rode!

Lucy Cousins is wereldwijd een van de bekendste kinderboekenauteurs- en illustratoren. Haar bijzondere boeken fascineren baby’s, peuters en kleuters door hun kinderlijke eenvoud, duidelijke lijnen en heldere, primaire kleuren. De aansprekende avonturen van de personages weerspiegelen de dagelijkse ervaringen die jonge kinderen elke dag opdoen. Muis doet dingen die kinderen over de hele wereld doen; hoe Muis zich kleedt en gedraagt is wereldwijd herkenbaar. Kinderen zijn Lucy Cousins grootste inspiratiebron. ‘Ik krijg meer plezier en inspiratie als ik een basisschool bezoek dan welk museum dan ook.’

Bijpassende boeken