Ludo Hekman – Madelon

Ludo Hekman Madelon recensie en informatie boek over de zoektocht naar een gewoon leven. Op 27 oktober 2021 verschijnt bij uitgeverij Thomas Rap het nieuwe boek van de Nederlandse onderzoeksjournalist Ludo Hekman.

Ludo Hekman Madelon recensie en informatie

Als het de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van Madelon, De zoektocht naar een gewoon leven. Het boek is geschreven door Ludo Hekman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over het non-fictie boek van de Nederlandse journalist Ludo Hekman.

Ludo Hekman Madelon Recensiehttps://www.allesoverboekenenschrijvers.nl/recommends/gerard-janssen-hackers-bestellen/

Madelon

De zoektocht naar een gewoon leven

  • Schrijver: Ludo Hekman (Nederland)
  • Soort boek: journalistieke non-fictie
  • Uitgever: Thomas Rap
  • Verschijnt: 27 oktober 2021
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het boek van Ludo Hekman

In Madelons wereld is het nooit veilig. Door een sterk getraumatiseerde jeugd kunnen onschuldige zaken als elektriciteit of een kerstboom haar volledig ontregelen. Haar tienerjaren brengt ze dronken en vechtend door in een Nederlandse provinciestad en bij het volwassen worden wordt ze geconfronteerd met heftige probleemsituaties. Maar ze ontdekt ook de waarde van een warm en stabiel pleeggezin. Dat gezin – tot het uiterste getest – laat haar niet in de steek. Dit blijkt cruciaal voor Madelons ontwikkeling. Ze leert opnieuw te vertrouwen.

Madelon is een verhaal over trauma, herinnering en de waarheid. Een boek dat niemand onberoerd zal laten.

Bijpassende boeken en informatie