M.W. Craven – Zwarte zomer

M.W. Craven Zwarte zomer recensie en informatie over de inhoud van de Engelse thriller. Op 18 juni 2019 verschijnt bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff de Nederlandse vertaling van de thriller Black Summer van de Engelse schrijver M.W. Craven.

M.W. Craven Zwarte zomer Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de Washington Poe thriller Zwarte zomer. Het boek is geschreven door M.W. Craven. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze nieuwe thriller van de Engelse schrijver M.W. Craven.

M.W. Craven Zwarte zomer Recensie

Zwarte zomer

Washington Poe thriller

  • Schrijver: M.W. Craven (Engeland)
  • Soort boek: Engelse thriller
  • Origineel: Black Summer (2019)
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 18 juni 2019
  • Omvang: 360 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Winnaar Gold Dagger Award 2019

Flaptekst van de nieuwe thriller van M.W. Craven

Hoe kan iemand zowel dood als levend zijn? Die vraag moet rechercheur Washington Poe beantwoorden als het slachtoffer van een brute moord ineens weer levend opduikt.

Zwarte zomer is een thriller voor de liefhebbers van Daniel Cole en M.J. Arlidge. Het is het begin van een bloedspannende nieuwe thrillerserie met rechercheur Washington Poe in de hoofdrol.

Jared Keaton: sterrenchef, charmant, charismatisch, psychopaat… En veroordeeld voor de brute moord op zijn dochter Elizabeth. Haar lichaam is nooit gevonden, en Keatons veroordeling is grotendeels gebaseerd op de getuigenis van rechercheur Washington Poe.

Als zes jaar later een jonge vrouw een afgelegen politiebureau binnenstrompelt met het onweerlegbare bewijs dat zij Elizabeth Keaton is, komt Poe, die Jared Keaton achter de tralies heeft gezet, in grote problemen. Zozeer zelfs, dat dit hem wel eens zijn baan kan kosten.

Bijpassende boeken en informatie