Maaike van Langen – 28 embryo’s

Maaike van Langen 28 embryo’s recensie en informatie boek over vier stellen met niets gemeen behalve een kinderwens. Op 7 februari 2023 verschijnt bij uitgeverij podium het nieuwe boek van Maaike van Langen.

Maaike van Langen 28 embryo’s recensie en informatie

Als het de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van 28 embryo’s, Vier stellen met niets gemeen behalve een kinderwens. Het boek is geschreven door Maaike van Langen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de het non-fictie boek van Maaike van Langen.

Maaike van Langen 28 embryo's recensie

28 embryo’s

Vier stellen met niets gemeen behalve een kinderwens

  • Schrijfster: Maaike van Langen (Nederland)
  • Soort boek: non-fictie
  • Uitgever: Podium
  • Verschijnt: 7 februari 2023
  • Omvang: 192 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 21,99 / € 9,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek van Maaike van Langen

28 embryo’s vertelt het verhaal van vier vrouwen die op zoek gaan naar een manier om een kind te krijgen, op het moment dat zwanger worden langs de natuurlijke weg niet lukt. Een verhaal over het normaalste wat er is: kinderen krijgen.

Maaike en Ingo koesteren een kinderwens, maar de kans op een natuurlijke zwangerschap achten de artsen minimaal. Tijdens de adoptiecursus ontmoeten ze drie koppels die in hetzelfde schuitje zitten. Die ontmoeting is het begin van een avontuur dat ze onder meer naar Spanje voert, ze confronteert met hormoonspuiten in de koeltas, eicel- en spermadonaties met en zonder hun uiterlijke kenmerken, embryo’s in de vriezer, de uiterste rekbaarheid van hun relaties en, uiteindelijk, met de geboorte van vijf kinderen die niet op aarde waren gekomen zonder al dit kunst- en vliegwerk.

28 embryo’sis een ontroerende, onthutsende en humoristische autobiografische roman, én een document van deze tijd, waarin de wetgeving en de morele beoordeling nog achter de kersverse mogelijkheden aanlopen. Want hoe ver kan en mag je gaan in het vervullen van je grootste wens in het leven? Wanneer is een kind jouw kind? En wat doen we met de overgebleven embryo’s?

Bijpassende boeken en informatie