Maartje Wortel – Dennie is een star

Maartje Wortel Dennie is een star recensie en informatie van deze roman. Op 8 maart 2019 is bij Uitgeverij Das Mag de nieuwe roman van Maartje Wortel – Dennie is een ster verschenen.

Maartje Wortel Dennie is een star Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de Maartje Wortel Dennie is een star recensie en waardering lezen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe roman van Maartje Wortel – Dennie is een star lezen.

Maartje Wortel Dennie is een star Recensie en Informatie

Maartje Wortel – Dennie is een star

  • Titel: Dennie is een star
  • Schrijfster: Maartje Wortel (Nederland)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Das Mag
  • Verschenen: 8 maart 2019
  • Omvang: 172 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Uitgaves van Dennie is een start

Maartje Wortel over Dennie is een star bij VPRO Boeken

Op zondag 17 maart 2019 is Maartje Wortel te gast bij het tv-programma VPRO boeken om te spreken over haar roman Dennie is een ster.

Inhoud Maartje Wortel Dennie is een star

“Op de Rietveld Academie kreeg ik les van Wim Brands. Tijdens een van de eerste lessen gaf hij ons een paar regels mee.  Hij zei: Probeer niet te lachen, dat komt zo dom over. Hij zei ook: Je moet eerst weten hoe je moet sturen voor je uit de bocht vliegt. En hij zei: Schrijf nooit over je kat. Of over welke kat dan ook.’

Dennie is een star is een verhaal over tijd en ruimte, over zingeving, vriendschap, seks en vooral: over Dennie. Een vaalrode kat. Maartje Wortel werd geboren in Eemnes. Ze werd van de School voor Journalistiek gestuurd omdat ze te veel verzon. Inmiddels is ze als schrijver uitgegroeid tot een van de meest kenmerkende stemmen van haar generatie. Voor haar debuut ‘Dit is jouw huis’ ontving ze de Anton Wachterprijs en haar laatste roman, ‘IJstijd’, won de BNG Literatuurprijs. Haar laatste bundel ‘Er moet iets gebeuren’ werd genomineerd voor de Fintro en de ECI Literatuurprijs.

Bijpassende Boeken en Informatie