Manon Uphoff – Ziel, kom terug

Manon Uphoff Ziel, kom terug recensie en informatie over de inhoud van het nieuwe boek met verhalen. Op 6 juni 2023 verschijnt bij uitgeverij Querido het nieuwe boek van de Nederlandse schrijfster Manon Uphoff.

Manon Uphoff Ziel, kom terug recensie en informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de verhalenbundel Ziel. kom terug. Het boek is geschreven door Manon Uphoff. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze informatie lezen over de inhoud van  het nieuwe boek van Manon Uphoff.

Manon Uphoff Ziel, kom terug Recensie

Ziel, kom terug

  • Schrijfster: Manon Uphoff (Nederland)
  • Soort boek: verhalen
  • Uitgever: Querido
  • Verschijnt: 6 juni 2023
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 21,99
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het nieuwe boek van Manon Uphoff

Na het succes van Vallen is als vliegen wijdt Manon Uphoff haar weergaloze schrijftalent aan het genre waarin ze als vanouds uitblinkt: het verhaal. Niet voor niets werd Begeerte, haar debuutbundel, genomineerd voor de AKO Literatuurprijs, de Anton Wachterprijs en de ECI-prijs.

Of we nu lezen over de academica die op zoek gaat naar het geheim achter een prent en in een verlepte vissersplaats in contact komt met een octopus, over een meisje en haar twee broers in het barre Londen ten tijde van Thatcher, over het onaanzienlijke sterven van een veteraan die als een stier zelf naar de slachtplaats gaat, of over een jonge moeder die in pijnlijk zelfverkozen verbanning rond haar eigen woning zwerft – steeds draait het om bezieling. Als undinen op zoek naar de ziel verlangen de personages naar de terugkeer van hun ziel of vrezen ze die voorgoed te hebben verloren.

Manon Uphoff Vallen is als vliegen RecensieManon Uphoff (Nederland) – Vallen is als vliegen
psychologische roman
Waardering redactie∗∗∗∗∗ (uitmuntend)
Hoe is het mogelijk om zo’n schrijnende familiegeschiedenis met zoveel schoonheid onder woorden te brengen?…lees verder >

Bijpassende boeken en informatie