Marieke Lucas Rijneveld – Het verdriet van Sigi F.

Marieke Lucas Rijneveld Het verdriet van Sigi F. recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe roman. Op 8 augustus 2023 verschijnt bij uitgeverij Atlas Contact de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Marieke Lucas Rijneveld.

Marieke Lucas Rijneveld Het verdriet van Sigi F. recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Het verdriet van Sigi F. Het boek is geschreven door Marieke Lucas Rijneveld. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Marieke Lucas Rijneveld.

Marieke Lucas Rijneveld Het verdriet van Sigi F recensie

Het verdriet van Sigi F.

  • Auteur: Marieke Lucas Rijneveld (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: Atlas Contact
  • Verschijnt: 8 augustus 2023
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / paperback / ebook
  • Prijs: € 26,99 / € 22,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe roman van Marieke Lucas Rijneveld

Over hoe Sigi F. zestien jaar geleden bij de raven in Nimmermeer belandde bestaan verschillende verhalen. Moederraaf zegt dat hij als vondeling voor de deur werd gelegd, een mensenkind van nog geen twee weken. Vaderraaf beweert dat ze Sigi F. ‘bedacht’ hebben, dat je soms zo sterk naar iets kunt verlangen of op iets kunt hopen dat het er ineens is.

Het verdriet van Sigi F. is een sprankelende en intrigerende vertelling over anders zijn of het verlangen daarnaar. Vol geestige en geestrijke conversaties met de moederraaf die zichzelf literatuurliefhebber, filmkenner en kunstcriticus noemt en vaderraaf die een Freudiaanse psychoanalyticus is, laat Marieke Lucas Rijneveld zich van een heel andere kant zien dan we van hem gewend zijn, met een roman die desondanks koortsachtig onder de huid kruipt.

Bijpassende boeken en informatie