Marleen Brekelmans – De mooiste plekjes in Zeeland

Marleen Brekelmans De mooiste plekjes in Zeeland  recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe provinciegids. Op 20 maart 2024 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het nieuwe deel van een de serie reisgidsen over de twaalf Nederlandse provincies, geschreven door Marleen Brekelmans. Hier lees je informatie over de inhoud van de reisgids en over de uitgave. Daarnaast is er aandacht voor de boekbespreking en recensie van de nieuwe reisgids van Marleen Brekelmans over de provincie Zeeland.

Marleen Brekelmans De mooiste plekjes in Zeeland recensie en informatie

Marleen Brekelmans is gespecialiseerd in het schrijven en samenstellen van reisgidsen. Sinds 2010 verzamelt ze leuke tips en verrassende adressen via haar veel bezochte social mediaplatform haar platform  Bijzonder Plekje. Sinds 2023 verschijnen van haar hand reisgidsen van de Nederlandse provincies in de reeks De mooiste plekjes, zoals die van de noordelijke provincies Drenthe en Friesland. Het nieuwe deel in de reeks over de provincie Zeeland waarover je hier veel kunt lezen, verschijnt in maart 2024 bij Kosmos Uitgevers.

Marleen Brekelmans De mooiste plekjes in Zeeland

De mooiste plekjes in Zeeland

  • Auteur: Marleen Brekelmans (Nederland)
  • Soort boek: Zeeland reisgids
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 20 maart 2023
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 20,00
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de reisgids van Zeeland van Marleen Brekelmans

Ga je op pad in Zeeland? Dan mag deze provinciegids ‘De mooiste plekjes in Zeeland’ tijdens je bezoek niet ontbreken. Vrijetijdsexpert Marleen Brekelmans (bekend van Bijzonderplekje.nl) tipt je namelijk de écht verborgen pareltjes, waar niet iedereen komt en die je het liefst voor jezelf houdt. Dankzij de prachtige foto’s en duidelijke beschrijvingen weet je precies wat je kunt verwachten van de sfeer, faciliteiten en omgeving. Blokarten op de Zeeuwse stranden, struinen door de duinen of oesters rapen en verse vis eten? De keus is aan jou!

In deze gids vind je niet álle restaurants, hotels, dierentuinen, pretparken en musea, maar een persoonlijke selectie van blijmakers. Van plekjes waar je hart sneller van gaat kloppen. Plekjes verstopt in het bos, wandelingen die het waard zijn, idyllische thee- en pluktuinen, leuke terrassen, mooie vergezichten en verrassende logeeradressen: plekken waar je nét even meer geniet. Ook leuk voor locals.

Bijpassende boeken