Michael Robotham – Meisje zonder leugens

Michael Robotham Meisje zonder leugens recensie en informatie over deze nieuwe Australische thriller. Op 23 september 2020 verschijnt bij Uitgeverij Cargo de Nederlandse vertaling van When She Was Good, de nieuwe thriller van de Australische schrijver Michael Robotham.

Michael Robotham Meisje zonder leugens Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Meisje zonder leugens. Het boek is geschreven door Michael Robotham. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Australische schrijver Michael Robotham.

Michael Robotham Meisje zonder leugens Recensie

Meisje zonder leugens

  • Schrijver: Michael Robotham (Australie)
  • Soort boek: Australische trhiller
  • Origineel: When She Was Good (2020)
  • Nederlandse vertaling: Danielle Stensen
  • Uitgever: Cargo
  • Verschijnt: 24 september 2020
  • Omvang: 368 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 

Flaptekst van de nieuwe thriller van Michael Robotham

Evie Cormac is een meisje zonder familie. Ze houdt haar identiteit al jarenlang geheim – alleen daardoor is ze veilig. Maar forensisch psycholoog Cyrus Haven is vastbesloten erachter te komen wie Evie is, en hoe ze zich verborgen kon houden in het huis waar een man werd doodgemarteld.

Intussen zijn machtige mensen op zoek naar Evie, de enige getuige van hun misdaden. Evies gave om te zien wanneer iemand liegt helpt Cyrus bij het oplossen van een onmogelijke zaak, maar hoe verder hij Evies verleden weet te ontrafelen, hoe meer hij haar blootstelt aan gevaar. Uiteindelijk zullen ze allebei moeten beslissen of het misschien beter is de monsters uit het verleden niet wakker te maken

De thrillers van Michael Robotham (1960) worden in ruim 50 landen uitgegeven en zijn meermalen bekroond, onder andere met de Gold Dagger en de Ned Kelly Award. Van zijn hand verschenen onder meer de zeer succesvolle thrillers De verdenkingGebroken en Leven of dood, en het eerste deel rond Evie Cormac, Meisje zonder verleden.

Bijpassende boeken en informatie