Mijn Olympische Spelen

Mijn Olympische Spelen recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe sportboek. Op 29 juni 2021 verschijnt bij uitgeverij Inside dit nieuwe boek met verhalen over de Olympische Spelen van verschillende schrijvers en schrijfsters.

Mijn Olympische Spelen recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het voetbalboek Mijn Olympische Spelen. Het boek is geschreven door diverse auteurs. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van dit boek met bijzondere verhalen van bijzondere Olympiërs.

Mijn Olympische Spelen Recensie

Mijn Olympische Spelen

Bijzondere verhalen van bijzondere Olympiërs

  • Schrijver: Diverse auteurs
  • Soort boek: sportboek
  • Uitgever: Inside
  • Verschijnt: 29 juni 2021
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het boek over de Olympische Spelen

Verhalen over Olympische Spelen zijn doorgaans de verhalen van winnaars. Interessant, maar ook afgezaagd, alsof er niet meer is te melden dan de succesverhalen van Pieter, Ranomi, Anky en Leontien. In deze bundel herbeleven 15 bijzondere Olympiërs hun bijzondere olympische avonturen. De auteurs hebben zich bij deze selectie niet laten leiden door de kleur van de medaille, maar door de kracht van het verhaal. Aan elke Olympische deelname gaat een lange weg van toewijding en opoffering vooraf. Voetbalsalarissen worden in de Olympische sporten zelden verdiend, dus moet liefde voor de sport wel drijfveer zijn geweest. Hoezeer de sport hen heeft gevormd en ook na hun sportieve carrière richting heeft gegeven, blijkt wel uit het feit dat de meesten, direct of indirect, nog volop actief zijn in hun sport. Maar ook wie later bij de politie is gegaan, onderwijzer is geworden, ontspoorde jeugd op het rechte pad helpt of de nalatenschap beheert van ’s wereld beste voetballer, ziet een rechte lijn tussen de sport en zijn of haar leven daarna. “Ik heb alles aan de sport te danken.” Die zin viel in alle gesprekken misschien wel vaakst.

Bijpassende boeken en informatie