Nicolet Steemers – Diepe gronden

Nicolet Steemers Diepe gronden recensie en informatie over de inhoud van de Nederlandse thriller. Op 2 februari 2023 verschijnt bij uitgeverij Volt de nieuwe thriller van Nicolet Steemers.

Nicolet Steemers Diepe gronden recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Diepe gronden. Het boek is geschreven door Nicolet Steemers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Nederlandse thrillerschrijfster Nicolet Steemers.

Nicolet Steemers Diepe gronden Recensie

Diepe gronden

  • Schrijfster: Nicolet Steemers (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller
  • Uitgever: Uitgeverij Volt
  • Verschijnt: 2 februari 2023
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 23,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe thriller van Nicolet Steemers

Er zijn meerdere manieren om de weg kwijt te raken in de wildernis/

Als Laura na achttien jaar weer contact krijgt met haar Roemeense jeugdvriendin Gabi is ze opgetogen, en ze gaat dan ook graag in op haar uitnodiging om die zomer langs te komen in Roemenië. Het plan is om onder andere een paar dagen te wandelen in het ruige berggebied van de Karpaten, en Gabi heeft er geen bezwaar tegen dat Laura het reisgezelschap uitbreidt met Martine, een vrouw uit haar vriendenkring.

De eerste dag en avond verlopen volgens plan, maar de volgende ochtend is Gabi ineens spoorloos verdwenen. Is ze uit vrije wil zonder een woord vertrokken? Of is er iets met haar gebeurd?

Al snel blijkt dat Laura en Martine op eigen houtje de bewoonde wereld moeten zien te bereiken, maar helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Ze krijgen te maken met voedsel- en watertekort en onaangename ontmoetingen in de wildernis. Gaandeweg raken ze lelijk de weg kwijt, en niet alleen in letterlijke zin.

Bijpassende boeken en informatie