Nieuwe Boeken Boekentips Recensie en Waardering

Wat zijn de nieuwe boeken van dit moment? Welke boeken worden er binnenkort verwacht in de boekhandel? Welke boekentips geeft de redactie? Hoe goed worden deze boeken gewaardeerd? Deze vragen worden beantwoord op de pagina nieuwe boeken boekentips recensie en waardering.

Nieuwe Boeken BoekentipsNieuwe Boeken Boekentips Recensie en Waardering

Om je een idee te geven welke nieuwe boeken er kortgeleden zijn uitgegeven of binnenkort zullen verschijnen heeft de redactie verschillende pagina’s gemaakt die je via onderstaande links kunt vinden. Vrijwel dagelijks wordt er informatie over de boeken die verschenen zijn of die nog gaan verschijnen toegevoegd. Ook worden er vrijwel dagelijks nieuwe boekentips en recensies geplaatst. Voor het overzicht is er een indeling gemaakt op  soort boek en het de maand van verschijnen.

Elke week de nieuwste boekentips en recensies? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwe Boeken Boekentips

Nieuwe Thrillers Tips en Recensies

Boeken Nieuws 2019

Peter Buwalda Otmars Zonen RecensiePeter Buwalda – Otmars zonen

Op 5 maart 2019 is het eerste deel in de nieuwe roman trilogie van Peter Buwalda Otmars zonen bij Uitgeverij de Bezige Bij verschenen. De planning is dat deze roman gevolgd zal worden door het tweede deel, De jaknikker, op 25 september 2020 en het derde deel, Hysteria siberiana, op 25 september 2022…lees verder >

Nieuwe Boeken 2018 Boekentips

Nieuwe Thrillers 2018 Boekentips

Nieuwe Kinderboeken 2018 Boekentips

Meer Nieuwe Boeken 2018


advertentieNieuwe Boeken 2017 Boekentips Recensie en Waardering

Nieuwe Boeken Zoeken