Michael Wolff Vuur en woede Boek over Donald Trump

Michael Wolff Vuur en woede Boek over Donald Trump

Michael Wolff Vuur en woede Boek over Donald Trump
Michael Wolff Vuur en woede Boek over Donald Trump. De Nederlandse vertaling van Michael Wolff Fire and Fury, het spraakmakende boek over president Donald Trump, is razendsnel tot stand gekomen. Uitgeverij Prometheus heeft een zestal vertalers het boek in recordtempo laten vertalen zodat het op zaterdag 20 januari 2018 al te koop is.

MICHAEL WOLFF – VUUR EN WOEDE
In het Witte Huis van Trump
– Titel: Vuur en woede
– Schrijver: Michael Wolff (Verenigde Staten)
– Soort boek: boek over Donald Trump, non-fictie boek
– Origineel: Fire and Fury (januari 2018)
– Uitgever: Prometheus
– Omvang; 336 pagina’s
– Uitgave: Paperback
– Prijs: € 19,99
…Meer Informatie en Bestellen >

Inhoud Michael Wolff Vuur en woede
Nog nooit is het eerste jaar van een Amerikaanse president zo stormachtig verlopen als dat van Donald Trump. Journalist Michael Wolff wist door te dringen tot de binnenste kringen van het Witte Huis en sprak er met tweehonderd ooggetuigen. In Vuur en woede vertelt hij het ware verhaal van de opvliegende en onvoorspelbare president en zijn entourage. Vuur en woede is een onschatbare bron van nieuwe informatie over de chaos rondom Donald Trump. Michael Wolff beschrijft onder meer wat Trumps medewerkers werkelijk van hem vinden; wat Trump ertoe bewoog om te beweren dat hij door zijn voorganger Obama werd afgeluisterd; wat de ware reden was van het ontslag van James Comey als FBI-directeur; wie het brein van Trumps regering is na het ontslag van Steve Bannon; en hoe je tot Trump moet doordringen. Nooit eerder heeft een Amerikaanse president zijn landgenoten zo tegen elkaar opgezet. En nooit eerder heeft een boek over een president zo veel stof doen opwaaien. Vuur en woede is het briljant geschreven, adembenemende relaas van een jaar van machtsstrijd en verdeeldheid in het machtigste land ter wereld.

Michael Wolff Informatie
Michael Wolff schreef reeds zes boeken en schrijft voor onder meer Vanity Fair, New York, USA Today en The Guardian. Hij woont in New York en heeft vier kinderen.


Bijpassende Boeken en Informatie
Nieuwe Boeken 2018
Nieuwe Boeken Januari 2018