Zakgids Vogels van Nederland en Belgie

Zakgids Vogels van Nederland en België Recensie Review

Zakgids Vogels van Nederland en België Review
De vierde herziende druk van de Zakgids Vogels van Nederland en België is precies wat het beloofd. Een handige, informatieve en compacte vogelgids die je inderdaad in de binnenzak van je jas of in de kontzak van je broek kunt meenemen. Alle ruim 300 vogelsoorten die in Nederland en België kunnen worden waargenomen passeren de revue. Elke vogelsoort wordt beknopt besproken op een pagina en geïllustreerd door helder en duidelijke afbeeldingen. Voor elke natuur- en vogelliefhebber, van beginnend tot behoorlijk ervaren, is de Zakgids Vogels van Nederland en België een handige begeleider tijdens natuurwandelingen, vogels kijken in de tuin en stad en een bezoek aan bos, strand, duinen, meer, weide en andere gebieden waar vogels kunnen worden gezien.

Handig, leuk, zeer informatief en mooi uitgegeven
Handig, leuk en zeer informatief zijn de kleine stukjes over de plekken waar de kans het grootst is om de vogelsoort aan te treffen. En maak ook vooral gebruik van de QR-code bij die je onderweg kunt gebruiken via je mobiele telefoon om nog meer informatie, beeldmateriaal en vooral ook de vogelzang en -geluiden te vinden in de online vogelgids van de vogelbescherming. De Zakgids Vogels van Nederland en België is de ideale vogelgids als je onderweg bent in de Lage Landen en wordt beoordeeld met ++++ (uitstekend).

ZAKGIDS VOGELS VAN NEDERLAND EN BELGIË INFORMATIE
– Titel: Zakgids Vogels van Nederland en België
– Schrijver: Luc Hoogenstein, Ger Meesters, Jip Louwe Kooijmans
– Tekeningen: Elwin van der Kolk
– Soort boek: natuurgids, vogelgids
– Uitgever: KNNV Uitgeverij
– Verschenen: 29 maart 2017
– Omvang: 320 pagina’s (met afbeeldingen)
– Uitgave: Gebonden Pocket Vogelgids
– Prijs: € 15,95
– Oordeel redactie: ++++ (uitstekend)
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst Zakgids Vogels van Nederland en België
De ideale vogelgids voor wandelingen en vogelexcursies. Past in elke binnenzak en helpt je om alle algemene soorten broedvogels, zomer- en wintergasten en doortrekkers gemakkelijk te herkennen. De allereerste zakgids die exclusief over vogelherkenning in Nederland en België gaat, zonder al te veel extra leesbagage. Bevat compacte en overzichtelijke informatie over de belangrijkste uiterlijke kenmerken, gedrag, zang en habitat:
– ruim 300 inheemse vogelsoorten doeltreffend herkennen
– slimme snelzoekers
– veldkenmerken, vliegbeelden en verenkleedvariaties in kleur
– verspreidingskaarten, trefkans per maand en kijktips
– illustraties van Nederlandse biotopenruimte voor eigen waarnemingen.

Bijpassende Vogelgidsen en Vogelboeken
Nieuwe Vogelgidsen Overzicht
Boeken over Vogels Overzicht