Nikki van de Car – Waar magie te vinden is

Nikki van de Car Waar magie te vinden is recensie en informatie over de inhoud van dit reisboek. Op 24 oktober 2019 verschijnt bij uitgeverij Spectrum het boek over magische plekken in de wereld van Nikki van de Car.

Nikki van de Car Waar magie te vinden is Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Waar magie te vinden is, het boek van Nikki van de Car. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit reisboek van schrijfster Nikki van de Car.

Nikki van de Car Waar magie te vinden is Recensie

Waar magie te vinden is

Een gids met de mooiste magische plekken ter wereld – van Angkor Wat tot Stonehenge

  • Schrijfster: Nikki van de Car 
  • Soort boek: reisboek
  • Uitgever: Spectrum
  • Verschijnt: 24 oktober 2019
  • Omvang: 160 pagina’s (geïllustreerd)
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek

Dit prachtige boek neemt je mee op een magische reis langs ’s werelds meest legendarische plaatsen. Bekende bestemmingen als Stonehenge en Angkor Wat komen aan bod, evenals minder bekende plaatsen als The Knuckler Hole in Engeland, Uluru in Australië, Fairy Glen op het eiland Skye en het Roze Meer in Senegal.

Nikki Van De Car vertelt in Waar magie te vinden is over de geschiedenis en legendes van deze bijzondere locaties. Met prachtige illustraties en een overdaad aan fotografie ga je met dit boek op een betoverend avontuur naar waar magie echt bestaat – of ooit was.

Bijpassende Boeken en Informatie