Pepijn Lanen – Gezeik

Pepijn Lanen Gezeik. Op 19 maart 2024 verschijnt bij uitgeverij Ambo | Anthos de nieuwe roman van Pepijn Lanen, Faberyayo. Hier lees je informatie over de uitgave en inhoud van de nieuwe roman. Daarnaast is er aandacht voor de boekbesprekingen en recensie van Gezeik, de nieuwe roman van Pepijn Lanen.

Pepijn Lanen Gezeik recensie en informatie

Pepijn Lanen is geboren op 4 augustus 1982 in de stad Utrecht. Hij is vooral bekend als rapper Faberyayo van de groep De Jeugd van Tegenwoordig. Na zijn middelbareschooltijd aan het Christelijk Gymnasium Utrecht verhuisde hij naar Amsterdam om Europese studies te volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Naast rapper en tekstschrijver is hij ook actief als roman- en verhalenschrijver.

In 2013 debuteerde Pepijn Lanen met de verhalenbundel Sjeumig gevolgd in 2016 door zijn debuutroman Naamloos. De graphic novel Hotel Dorado uit 2018 die hij samen met Floor van het Nederend maakte, was zijn volgende boek. In 2019 verscheen zijn voorlaatste boek de avonturenroman Het wapen van Sjeng, door de onze redactie gewaardeerd met ∗∗∗∗∗ (zeer goed). Zijn nieuwste roman waarover je hier veel kunt lezen, verschijnt in maart 2024.

Pepijn Lanen Gezeik

Gezeik

  • Auteur: Pepijn Lanen (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: Ambo | Anthos
  • Verschijnt: 19 maart 2024
  • Omvang: 216 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Prijs: € 21,99 / € 10,99
  • Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe roman van Pepijn Lanen

In Gezeik, de nieuwe roman van Pepijn Lanen, vergeet ex-rapper en eindeloos struggelende midlifer Aad een belangrijk familieweekend. Hij zet alles op alles om zijn vrouw, internationaal vermaard fitnessgoeroe, en wereldwijze kinderen te bewijzen dat hij hun bestemming heus zal bereiken, probleemloos en op tijd.

Haperende techniek, kaasninja’s, zijn eigen warrige hoofd, pretenties en frustraties zitten hem hierbij danig in de weg. Naarmate de slapstickachtige road-, sky- en watertrip vordert, wordt duidelijk dat behalve het laatste restje van Aads eer ook het voortbestaan van de samenleving op het spel staat.

Gezeik is een odyssee waarvan het doel lang ongewis blijft. Onzinnig gezeik, existentiële crises en keiharde actie wisselen elkaar in rap tempo af, en te midden van de chaos tekent de ware bestemming van antiheld Aad zich steeds duidelijker af.

Pepijn Lanen Het wapen van Sjeng RecensiePepijn Lanen (Nederland) – Het wapen van Sjeng
avonturenroman
Waardering redactie∗∗∗∗∗ (zeer goed)
Originele en spannende avonturenroman gesproten uit het brein van een creatieve geest…lees verder >

Bijpassende boeken