Peter Buwalda – Columnist

Peter Buwalda Columnist recensie en informatie over de inhoud van het boek met alle columns. Op 27 mei 2021 verschijnt bij Uitgeverij De Bezige Bij de uitgave met de verzamelde columns van Peter Buwalda.

Peter Buwalda Columnist recensie en informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Columnist.  Het boek is geschreven door Peter Buwalda. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de het boek met de verzamelde columns van de Nederlandse schrijver Peter Buwalda.

Peter Buwalda Columnist Recensie

Columnist

Verzamelde columns

  • Schrijver: Peter Buwalda (Nederland)
  • Soort boek: columns
  • Uitgever: De Bezige Bij
  • Verschijnt: 27 mei 2021
  • Omvang: 496 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 

Flaptekst van het boek met alle columns van Peter Buwalda

‘Ik snap het. Wat een verhaal, zeg. En je columns?’ ‘Tja. Ja. Niet onbelangrijk. De romans, dat zijn molenstenen. De columns waaien er als meel tussenuit.’ ‘Vanzelf dus?’ ‘In het geheel niet, nee. Zie mij, de columnist, als een tosti. De donderdag, nee, de vórm, of beter: de dure plicht, laten we zeggen de krant als beul, dat zijn de gloeiende ijzers. Daar ga ik tussen liggen. Begrijp je?’ ‘Nee. Ja. En dan?’ ‘Gesis.’ ‘Aha.’ ‘Enige tijd later is er een column. Eet smakelijk.’ ‘…’ ‘Nou goed, ik heb taal over. Er schuift van alles over de roman-rand. Inzichten, herinneringen. Veel onzin, ook. De columns zijn het blik, maar ook de stoffer.’ ‘En de tosti dan?’

Bijpassende boeken en informatie