Pjeroo Roobjee – Composteer mij

Pjeroo Roobjee Composteer mij recensie en informatie over de inhoud van deze Vlaamse roman. Op 4 juni 2019 verschijnt bij Uitgeverij Querido de nieuwe roman van Pejroo Roobjee- Composteer mij.

Pjeroo Roobjee Composteer mij Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van Composteer mij de nieuwe roman van de Vlaamse kunstenaar en schrijver Pjeroo Roobjee. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de Composteer mij.

Pjeroo Roobjee Composteer mij Recensie en Informatie

Composteer mij

  • Schrijver: Pjeroo Roobjee (België)
  • Soort boek: psychologische roman, thriller
  • Uitgever: Querido
  • Verschijnt: 4 juni 2019
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Inhoud van de roman Composteer mij

Onze held annex huurmoordenaar Joe Beyls en zijn pijprokende vrouw Bernadette Pichegru rijden naar het zuiden en maken de oversteek naar een Caribisch eiland, waar de zwarte dictator Conan Steppe de scepter zwaait. Bernadette wil dat Joe haar wreekt door Miltiades Zidane om te brengen, haar vroegere minnaar en ministerszoon. Maar als ze arriveren, is Zidane reeds vermoord. Terwijl Bernadette Joe het eiland laat zien en er daarbij opmerkelijke ontmoetingen plaatsvinden, zoals die met de beeldschone Flopette Wondershake, stapelen de onverwachte wendingen zich vol vaart op. De ene dode na de andere valt, en soms is het de vraag wie wie heeft vermoord. Wat wel kan worden vermoed is dat de weinig succesrijke revolverheld Joe en zijn echtelijke pijprookster als enigen op een happy end mogen hopen.

Bijpassende Boeken en Informatie