Rachel Caine – Bitter Falls

Rachel Caine Bitter Falls recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Amerikaanse thriller. Op 1 juli 2020 verschijnt bij Karakter Uitgevers de Nederlandse vertaling van Bitter Falls, geschreven door Rachel Caine.

Rachel Caine Bitter Falls Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Bitter Falls, de nieuwe thriller van Rachel Caine. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van deze nieuwe Gwen Proctor thriller van de Amerikaanse schrijfster Rachel Caine.

Rachel Caine Bitter Falls Recensie

Bitter Falls

Gwen Proctor thriller

  • Schrijfster: Rachel Caine (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Amerikaanse thriller
  • Origineel: Bitter Falls
  • Uitgever: Karakter Uitgevers
  • Verschijnt: 1 juli 2020
  • Omvang: 352 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe thriller van Rachel Caine

Zij onderzoekt een cold case die niemand anders aankan, door naar plaatsen te gaan waar niemand heen durft.

Ondanks alle schokkende gebeurtenissen in haar verleden probeert Gwen Proctor door te gaan met haar leven. Een nieuwe opdracht geeft haar weer een doel: de cold case van de verdwijning van een jonge man. De man is al drie jaar vermist en de politie heeft geen enkele aanwijzing. Zijn gekwelde moeder Ruth blijkt zich helemaal teruggetrokken te hebben. Gwen weet zelf hoe het voelt om intens bezorgd te zijn over je kinderen.

Het onderzoek van Gwen levert al snel verdachten op… en nieuwe slachtoffers. Terwijl zij elk duister spoor volgt, wordt duidelijk dat deze vreemde zaak weleens akelige gevolgen kan hebben voor haarzelf. Want hoe dichter Gwen bij de waarheid komt, hoe heviger de dreiging die haar – en haar kinderen – thuis te wachten staat. In deze stad die zich eerder als één blok tegen Gwen en haar familie keerde, blijkt vooral één familie bijzonder wraakzuchtig te zijn. Gwen bereidt zich voor om op twee fronten te strijden. Maar wil zij de ultieme prijs wel betalen?

Bijpassende boeken en informatie