Rob van Essen – Februari De maanden 6

Rob van Essen Februari De maanden 6 recensie en informatie over de inhoud van het boek. Op 20 januari 2023 verschijnt bij uitgeverij Das Mag het zesde deel in de reeks De maanden, Februari, geschreven door de Nederlandse schrijver Rob van Essen.

Rob van Essen Februari De maanden 6 recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van Februari, De maanden 6. Het boek is geschreven door Rob van Essen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud het zesde deel in de reeks de maanden van Uitgeverij Das Mag van de Nederlandse schrijver Rob van Essen.

Rob van Essen Februari De maanden 6 recensie

Februari

De maanden 6

  • Schrijver: Rob van Essen (Nederland)
  • Soort boek: novelle
  • Uitgever: Das Mag
  • Verschijnt: 20 januari 2023
  • Omvang: 120 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Prijs: € 19,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek in de reeks De maanden geschreven door Rob van Essen

Deze reeks omvat twaalf maanden, twaalf boekjes, twaalf schrijvers. Ieder boekje nodigt je uit om anders naar de tijd van het jaar te kijken.

De Maanden is een reeks die je wilt verzamelen, koesteren, een prominente plek in je boekenkast wilt geven. De vormgeving vanbinnen én vanbuiten is chic aantrekkelijk. Alle omslagen worden gemaakt door dezelfde kunstenaar.

Elk boekje verschijnt net voor het begin van de maand. Het houdt de lezer gezelschap terwijl de maand verstrijkt en nodigt je uit anders naar de tijd van het jaar kijken. Het zesde deel over de maand februari is geschreven door de Nederlandse auteur Rob van Essen.

Rob van Essen stelt zijn confrontatie met Februari uit door een verhaal te vertellen over iemand die een verhaal vertelt over… Schrikkelman, een luchtkasteel en Stephen King. Uiteindelijk doemt de vraag op: is februari wel een maand?

Alfred Birney Januari De maanden 5 RecensieAlfred Birney (Nederland) – Januari
De maanden 5
novelle
Verschijnt: 20 december 2022
Waardering∗∗∗∗∗ (zeer goed)
In een mooie stijl weet Birney ook deze keer de sfeer in het Den Haag en Scheveningen van begin zeventiger jaren op te roepen. Het is een mooie novelle die past in het steeds rijker wordende oeuvre van de schrijver…lees verder >

Bijpassende boeken en informatie