Roelof Smit – Kerst in Essen

Roelof Smit Kerst in Essen recensie en informatie over deze debuutroman. In november 2019 verschijnt bij Uitgeverij Podium de eerste roman van Roelof Smit die onder het pseudoniem Rudolf Julius zo´n 1500 artikelen schreef voor De Speld.

Roelof Smit Kerst in Essen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de debuutroman Kerst in Essen van de Nederlandse schrijver Roelof Smit. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie vinden over de inhoud van de eerste roman van Roelof Smit.

Roelof Smit Kerst in Essen Recensie

Kerst in Essen

  • Schrijver: Roelof Smit (Nederland)
  • Soort boek: debuutroman, psychologische roman
  • Uitgever: Podium
  • Verschijnt: november 2019
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Flaptekst van de roman

Wat te doen als je kersverse geliefde plotseling overlijdt? En als je pas na zijn dood tot de conclusie komt dat er toch geen toekomst had gezeten in de relatie? Mark kan er niet mee omgaan en zoekt zijn toevlucht in drank en gaysauna’s.

Zijn familie en vrienden zien met lede ogen aan hoe hij ten onder gaat aan zijn obsessies. Tot Omar in zijn leven komt, een jonge Syrische vluchteling. Met volle overgave ontfermt Mark zich over de introverte danser. Hij gaat helemaal op in zijn nieuwe liefde, maar het verleden blijft hem achtervolgen. In een wanhopige poging
om Omar aan zich te binden verliest hij alle controle.

Beschermingsdrang, jaloezie en onbegrepen rouw vormen
een giftige cocktail in het debuut van Roelof Smit. Kerst
in Essen is dankzij Smits trefzekere stijl, subtiele gevoel
voor humor en het originele decor een pageturner die grote
indruk maakt.

Bijpassende Boeken en Informatie