Rolf & Molly Börjlind – De duisternis tussen ons

Rolf & Molly Börjlind De duisternis tussen ons recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Zweedse thriller. Op 4 mei 2021 verschijnt bij Uitgeverij A.W. Bruna de Nederlandse vertaling van Mörkret oss emellan, geschreven door de Zweedse schrijver en van en dochter  Rolf & Molly Börjlind.

Rolf & Molly Börjlind De duisternis tussen ons recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller De duisternis tussen ons. Het boek is geschreven door Rolf en Molly Börjlind. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de eerste thriller van de Zweedse schrijvers en vader en dochter Rolf Börjlind en Molly Börjlind.

Rolf & Molly Börjlind De duisternis tussen ons Recensie

De duisternis tussen ons

  • Schrijvers: Rolf & Molly Börjlind (Zweden)
  • Soort boek: Zweedse thriller
  • Origineel: Mörkret oss emellan (2019)
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Verschijnt: 4 mei 2021
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook / Luisterboek

Flaptekst van de eerste thriller van Rolf & Molly Börjlind

Tijdens een gure week in oktober verrast de 25-jarige Emmie haar ouders in hun huis in de archipel van Stockholm. Ze wil weten wat er echt gebeurde met haar broertje Robin, die verdween toen ze nog klein waren. Hij zou zijn verdronken, maar zijn lichaam werd nooit gevonden. Om verder te kunnen met haar leven, heeft ze duidelijkheid nodig, maar haar ouders willen haar vragen niet beantwoorden. Haar moeder reageert kil, haar ouders maken ruzie en het eens zo prachtige huis is in verval geraakt.

De dichtstbijzijnde buurman is een bejaarde kunstenaar, die in een oude vuurtoren woont. Tijdens een bezoek aan zijn studio ziet Emmie een aquarel van twee spelende kinderen. Tot haar ontsteltenis ziet ze dat het een portret is van Robin en haarzelf, uit de zomer dat haar broertje verdween.

Bijpassende boeken en informatie