Rudolf Geel – De dag waarop ik Churchill tegenkwam

Rudolf Geel De dag waarop ik Churchill tegenkwam recensie en informatie over de inhoud van de autobiografische verhalen. Op 18 juni 2020 verschijnt bij Uitgeverij Schaep14 het boek met nieuwe verhalen van de Nederlandse schrijver Rudolf Geel.

Rudolf Geel De dag waarop ik Churchill tegenkwam Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van de verhalenbundel De dag waarop ik Churchill tegenkwam. Het boek is geschreven door Rudolf Geel. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de Nederlandse schrijver Rudolf Geel.

Rudolf Geel De dag waarop ik Churchill tegenkwam Recensie

De dag waarop ik Churchill tegenkwam

Autobiografische verhalen

  • Schrijver: Rudolf Geel (Nederland)
  • Soort boek: autobiografische verhalen
  • Uitgever: Uitgeverij Schaep14
  • Verschijnt: 18 juni 2020
  • Omvang: 128 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het autobiografische boek van Rudolf Geel

Na een leven lang publiceren en doceren komt Rudolf Geel met autobiografische verhalen. Hoe kwam hij daartoe? ‘ Door het eigen leven als uitgangspunt te nemen, komen gebeurtenissen en herinneringen uit je leven in een ander licht te staan. Door er verhalen van te maken voor andere ogen dan die van jezelf, krijgen ze een eigen of nieuwe waarheid. Dat geeft veel voldoening.’

In de verhalenbundel De dag waarop ik Churchill tegenkwam gaat Rudolf Geel terug naar de tijd vlak na de bevrijding maar ook naar het graf van Stefan Zweig. Hij brengt een overgrootvader tot leven die een fanatieke christen was, volgt het spoor terug van een bijzondere grootmoeder die hij nooit heeft gekend, verzint er een oom bij en voert een gesprek met zijn vader. Met elkaar bieden ze een inkijkje in Geels leven. Vrolijke belevenissen, maar ook melancholieke herinneringen aan wie hem lief waren en in de tijd verdwenen.

Bijpassende boeken en informatie