Rudy Morren – Zes

Rudy Morren Zes recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Vlaamse thriller. Op 23 november 2023 verschijnt bij uitgeverij Horizon de nieuwe thriller van Rudy Morren.

Rudy Morren Zes recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Zes. Het boek is geschreven door Rudy Morren. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwste thriller van de Vlaamse acteur, scenario- en thrillerschrijver Rudy Morren.

Rudy Morren Zes recensie

Zes

Wraak rijpt en rust nooit

  • Auteur: Rudy Morren (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Horizon
  • Verschijnt: 23 november 2023
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook / luisterboek
  • Prijs: € 22,99 / € 9,99 / € 12,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe thriller van Rudy Morren

Inspecteur Tessa Vermeer onderzoekt samen met Sander Cap enkele schijnbare zelfmoorden. De slachtoffers blijken allen betrokken bij een groepsverkrachting tijdens een jeugdkamp in 1985. Vijf van de daders werden in bescherming genomen terwijl een onbekende zesde jongen, de verpersoonlijking van het noodlot, wegvluchtte.

Wil iemand deze vreselijke daad nu, bijna veertig jaar later, wreken? De overgebleven belagers vrezen voor hun leven. Niet iedereen kan het gewicht van zijn verleden torsen. En wie was die zesde jongen?

Rudy Morren (Aarschot, 30 juli 1963) is acteur, scenarist van films en televisiereeksen en een gevestigde thrillerschrijver. Hij debuteerde in 2019 bij Horizon met Wild vlees. Een jaar later volgde Sneeuwspoor, waarmee hij de Knack Hercule Poirotprijs won. Zijn derde boek, Verdronken land, werd eveneens voor deze prijs genomineerd. In 2022 verscheen Het incident. Al deze boeken ontvingen lovende recensies. Rudy Morren kreeg bovendien vier keer op rij vier sterren in de Vrij Nederland Thrillergids.

Bijpassende boeken en informatie