Stefan Ahnhem – Motief X

Stefan Ahnhem Motief X recensie en informatie nieuwe Zweedse thriller. Op 17 juni 2020 verschijnt bij Uitgeverij The House of Books de Nederlandse vertaling van Motiv X de nieuwe thriller van de Zweedse schrijver Stefan Ahnhem.

Stefan Ahnhem Motief X Recensie en Informatie

Motief X is inmiddels de vierde thriller van de Zweedse schrijver Stefan Ahnhem die in Nederlandse vertaling is verschenen bij Uitgeverij The House of Books. Ook deze keer heeft hoofdinspecteur Fabian Risk een lastige opdracht. In de Zuid-Zweedse havenstad Helsingborg is een aantal moorden gepleegd die zo op het eerste gezicht geen verband met elkaar lijken te hebben.

Stefan Ahnhem Motief X Recensie

Wat de situatie voor Fabian Risk extra bemoeilijkt is zijn steeds lastiger wordende onrustige situatie thuis. Bovendien wordt voor Risk steeds duidelijker dat er een corrupte collega actief is en de jacht de bewijzen om de corruptie aan te tonen neemt hem meer en meer in beslag.

Motief X is overtuigend bewijs van het vakmanschap van Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem is er met zijn nieuwe boek weer in geslaagd een spannende en goed geschreven thriller af te leveren die van begin tot eind boeit en een aantal originele plotwendingen bevat. Motief X is opnieuw overtuigend bewijs van het vakmanschap van Ahnhem. De thriller is gewaardeerd met ∗∗∗∗ (uitstekend).

Motief X

Fabian Risk thriller

  • Schrijver: Stefan Ahnhem (Zweden)
  • Soort boek: Zweedse thriller
  • Origineel: Motiv X (2018)
  • Nederlandse vertaling: Tineke Jorissen-Wedzinga
  • Uitgever: The House of Books
  • Verschenen: 17 juni 2020
  • Omvang: 528 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering redactie: ∗∗∗∗ (uitstekend)

Flaptekst van de nieuwe thriller van Stefan Ahnhem

In Helsingborg vindt een reeks ogenschijnlijk willekeurige moorden plaats. Hoofdinspecteur Fabian Risk wordt geacht het onoplosbare op te lossen, maar ziet geen enkel verband tussen de moorden. De moord op de jonge vluchteling lijkt niet gepleegd uit vluchtelingenhaat. De dood van de man in het winkelcentrum was een wrede executie. Objectief bekeken is het niks anders dan een reeks bloedige moorden zonder motief. Maar wat als dat precies de bedoeling is? Wat als moorden het enige doel van de dader is? En hoe ontmasker je dan een moordenaar zonder motief? Fabian Risk wordt echter afgeleid van de zaak door zijn vastberadenheid om een corrupte collega te ontmaskeren en omdat hij zijn gezin bij elkaar moet proberen te houden. Terwijl de jacht op de dader steeds wanhopiger wordt, begint zijn hechte team uit elkaar te vallen.

Bijpassende boeken en informatie