Stefan Popa – Of de oleander de winter overleeft

Stefan Popa Of de oleander de winter overleeft recensie boekbespreking waardering en informatie over de inhoud van het boek. Op 12 maart 2019 verschijnt bij Uitgeverij HarperCollins de nieuwe roman van Stefan Popa Of de oleander de winter overleeft.

Stefan Popa Of de oleander de winter overleeft Recensie

Als het boek gelezen is door de redactie, kun je op deze pagina de Stefan Popa Of de oleander de winter overleeft recensie boekbespreking en waardering lezen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe roman van Stefan Popa Of de oleander de winter overleeft lezen.

Stefan Popa Of de oleander de winter overleeft Recensie

Stefan Popa – Of de oleander de winter overleeft

  • Titel: Of de oleander de winter overleeft
  • Schrijver: Stefan Popa (Nederland)
  • Soort boek: sociale roman
  • Uitgever: HarperCollins
  • Verschenen: 12 maart 2019
  • Omvang: 400 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Tags: Balkan, Macedonië
  • Waardering:

Uitgaves Of de oleander de winter overleeft

Stefan Popa bij het radioprogramma Nooit meer slapen

Op 12 maart 2019 is Stefan Popa te gast bij het radioprogramma Nooit meer slapen om uitgebreide te spreken over zijn nieuwe roman Of de oleander de winter overleeft.

Inhoud Stefan Popa Of de oleander de winter overleeft

Pitu moet sterven. En dat terwijl hij nog zoveel heeft om voor te leven. Zijn dochter Samarina. Zijn dorp Crushuva, het hoogste en mooiste punt van Macedonië, dat niemand intenser bemint dan Pitu zelf. En zijn volk, de Aroemenen, met hun eigen taal, Romaans met Griekse invloeden, dat nog springlevend is. Nog wel. Ze zijn door iedereen vergeten, hoewel zij de Balkan hebben gemaakt tot wat het is. Zij zijn de Balkan.

Pitu probeert om te gaan met de grillen van het heden, en grijpt levenslustig terug naar zijn verleden en dat van zijn volk. Want net als de einddatum is vastgezet, kom je het leven echt tegen. Of de oleander de winter overleeft is het onvergetelijke, ontroerende en vitale verhaal van een man die gaat sterven en een volk dat aan het vervagen is. Over identiteit, en over de vergankelijkheid daarvan.

Bijpassende Boeken en Informatie