Susanne Jansson – Winterwater

Susanne Jansson Winterwater recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Zweedse thriller. Op 15 oktober 2020 verschijnt bij Uitgeverij Cargo de Nederlandse vertaling van Vintervatten  de nieuwe thriller van de Zweedse schrijfster Susanne Jansson.

Susanne Jansson Winterwater Recensie  en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Winterwater. Het boek is geschreven door Susanne Jansson. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van het Zweedse schrijfster Susanne Jansson.

Susanne Jansson Winterwater Recensie

Winterwater

  • Schrijfster: Susanne Jansson (Zweden)
  • Soort boek: Zweedse thriller
  • Origineel: Vintervatten (20 augustus 2020)
  • Nederlandse vertaling: Marika Otte
  • Uitgever: Cargo
  • Verschijnt: 15 oktober 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de nieuwe thriller van Susanne Jansson

Op steeds dezelfde dag in januari verdwijnt een jong kind in de golven. Welk gruwelijk geheim verbergt het water?

Martin, zijn vrouw Alexandra en hun twee jonge kinderen zijn net verhuisd naar het oude zomerhuis van de familie, op een afgelegen eiland voor de kust van Zweden. Als Martin daar zijn driejarige zoon Adam een paar minuten uit het oog verliest om de telefoon op te nemen, is het jongetje verdwenen. Hij vindt alleen nog het rode emmertje waarmee Adam speelde, dobberend in de zee.

De politie concludeert dat Adam is verdronken en sluit het onderzoek. Martin belandt in een diepe depressie en zondert zich steeds verder af van zijn gezin, verteerd door schuld. Dan vindt hij op de zolder van het huis een mysterieus logboek waarin melding wordt gemaakt van andere kinderen die in het huis woonden en hun dood vonden in de zee. Allemaal op dezelfde dag in januari, maar met tientallen jaren ertussen. Martins hoop dat Adam nog leeft wordt aangewakkerd en hij gaat op zoek in de kleine, afgezonderde gemeenschap.

Bijpassende boeken en informatie