Tamara Haagmans – Uit onverwachte hoek

Tamara Haagmans Uit onverwachte hoek recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Nederlandse feelgood roman. Op 21 juni 2021 verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthof de nieuwe zomerroman van de Limburgse schrijfster Tamara Haagmans.

Tamara Haagmans Uit onverwachte hoek recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de feelgood roman Uit onverwachte hoek. Het boek is geschreven door Tamara Haagmans. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe zomerse feelgood roman van de Nederlandse schrijfster Tamara Haagmans.

Tamara Haagmans Uit onverwachte hoek Recensie

Uit onverwachte hoek

  • Schrijfster: Tamara Haagmans (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse feelgood roman
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 21 juni 2022
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 17,99
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe feelgood roman van Tamara Haagmans

In Uit onverwachte hoek van Tamara Haagmans is Holly een succesvolle fotograaf met een missie: ze wil alleen eerlijke en mooie foto’s maken als tegenhanger van de paparazzifoto’s die levens kapotmaken.

Holly kan het weten, twaalf jaar geleden heeft ze zelf een levensverwoestende foto verkocht en hoewel haar geld en roem werden beloofd, hield ze er alleen een bittere nasmaak en een verpeste reputatie aan over. Wanneer ze door een invalklus in contact komt met Milan, klikt het meteen. Algauw komen er gevoelens in het spel, maar als Milan vertelt dat zijn jeugd is verpest door zijn beroemde vader en hij een hekel heeft aan de showbizzwereld, zwijgt Holly over haar carrière. Maar waarom, ze is toch trots op wat ze doet? Net als Holly besluit eerlijk te zijn, komt ze erachter dat haar carrière niet het enige is wat tussen hen in staat…Weet Holly haar verleden achter zich te laten?

Met haar luchtige maar ook rake stijl heeft Tamara opnieuw een ontroerende en hartverwarmende feelgoodroman geschreven, heerlijk voor op een zomerse dag!

Bijpassende boeken en informatie