Tim Foncke – De wegwijzers mogen weg

Tim Foncke De wegwijzers mogen weg recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Vlaamse roman. Op 24 februari 2022 verschijnt bij uitgeverij Vrijdag de nieuwe roman van de Vlaamse schrijver Tim Foncke.

Tim Foncke De wegwijzers mogen weg recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman De wegwijzers mogen weg. Het boek is geschreven door Tim Foncke. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Belgische schrijver Tim Foncke.

Tim Foncke De wegwijzers mogen weg Recensie

De wegwijzers mogen weg

  • Schrijver: Tim Foncke (België)
  • Soort boek: Vlaamse brievenroman
  • Uitgever: Uitgeverij Vrijdag
  • Verschijnt: 24 februari 2022
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Prijs: € 20 – € 25
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe roman van Tim Foncke

2016 is niet het meest swingende jaar in de geschiedenis van Tim Foncke. Een lange liefde loopt stuk, waarna de 37-jarige schrijver weer bij zijn moeder gaat wonen. Later dat jaar verblijft hij achtereenvolgens in een hotelkamer in Aalst, in Thailand, in Aaigem, in Zuid-Frankrijk en weer bij zijn moeder. Vanuit deze plaatsen schrijft hij brieven aan de ex-geliefde – met wie hij wel nog naar Thailand gaat, wat een wrange reis wordt – en aan vrienden. Het is flessenpost in een zee van drank. Op een mooie zomerdag reserveert hij een tafel voor twee en vanaf dan staat de liefde opnieuw op het spel.

De wegwijzers mogen weg is een tragikomische roman over liefde en vriendschap, over ver van huis zijn en thuiskomen.

Tim Foncke (Aalst, 1978) schreef na een carrière als komiek de ophefmakende brievenboeken De geachten en Het leven is goed als je niet deelneemt en de roman God is klein geschapen. Met Delphine Lecompte, Joke Van Caesbroeck en Piet De Praitere vormt hij het literair collectief Moedig achterwaarts.

Bijpassende boeken en informatie