Tom Chatfield – Dit is Gomorrah

Tom Chatfield Dit is Gomorrah recensie en informatie van deze nieuwe tech thriller. Op 12 september 2019 verschijnt bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff de Nederlandse vertaling van de dystopische thriller van de Engelse schrijver Tom Chatfield.

Tom Chatfield Dit is Gomorrah Recensie en Informatie

Als de redactie het gelezen boek heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Dit is Gomorrah, de tech thriller van Tom Chatfield. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Engelse schrijver Tom Chatfield.

Tom Chatfield Dit is Gomorrah Recensie

Dit is Gomorrah

  • Schrijver: Tom Chatfield (Nederland)
  • Soort boek: dystopische thriller, tech thriller
  • Origineel: This is Gomorrah (2019)
  • Uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 12 september 2019
  • Omvang: 304 pagina;s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de thriller

Dit is Gomorrah van Tom Chatfield is een ijzingwekkende, actuele thriller over online ideologieën, macht en samenzweringen in de digitale 21ste eeuw. Het dark web is overal en je kunt er krijgen wat je wilt: drugs, wapens, porno, mensenlevens – alles is te koop. En alles gaat voor bodemprijzen.

Het leven van Azi Bello – loner, hacker en idealist – wordt op zijn kop gezet als de jonge, wanhopige hacker Munira hem vraagt om hulp. Haar neef is gerekruteerd door terroristen en tijdens een van haar pogingen hem te redden, ontdekte ze een verschrikkelijke samenzwering. Ze heeft Azi’s hulp en connecties nodig om haar neef te redden. Maar is Munira wel te vertrouwen? Kan Azi überhaupt iemand vertrouwen wanneer identiteiten binnen slechts een paar klikken op het web gewijzigd kunnen worden?

Bijpassende Boeken en Informatie